Diváckou lahůdkou bude představení jezdců závodů 300 ZGH a týmu Rally Dakar, milovníci piva budou mít možnost poprvé nahlédnout do prostor pivovaru.

Tento pátek se na náměstí Jiřího z Poděbrad představí jezdci z Dakaru se svými stroji a technikou, jedinečnou šou můžete zapít hořickým pivem a pokud si chcete prohlédnout, kde a jak se pivo u nás vyrábí, brány do nitra hořického pivovaru s výkladem mistrů sládků jsou o víkendu pro veřejnost otevřeny!

Těšíme se na všechny, kteří dorazí v 16:00 na náměstí Jiřího z Poděbrad v pátek 19. května. A co vás čeká? V 16:00 hodin zde začne prezentace týmu Moto Racing Group, který se od roku 2014 pravidelně zúčastňuje motoristického závodu Rally Dakar. K vidění bude kompletní technika a vybavení, které pomohou představit zájemcům členové týmu. V 16:30 bude následovat představení jezdců a závodních strojů 300 zatáček Gustava Havla s autogramiádou. Dík hořickému pivovaru JungBerg bude na akci zajištěno občerstvení alko i nealkoholickými nápoji!

Po celý víkend jsou připraveny pro zájemce také prohlídky interiérů v hořickém pivovaru JungBerg. Poprvé se tak prostory výrobny piva představí veřejnosti a samozřejmostí bude i ochutnávka pravého hořického piva. Dozvíte se například, jaká je kapacita pivovaru a jaké pivní dobroty se nejen pro Hořičáky připravují!