Cyklobusy v Podkrkonoší začnou jezdit 3. června

Máte rádi cyklistiku, krásné výhledy a neopakovatelné zážitky? Pak určitě využijte hustou síť cyklotras a cyklostezek, které oblast Podkrkonoší nabízí. Pro Vaše pohodlí i rychlejší dosažení cílů budou stejně, jako v minulých letech, jezdit

cyklobusy, které na území Podkrkonoší vyjedou již 3. 6. 2017 a budou v provozu do 30. 9. 2017.

Cyklobusy budou v Podkrkonoší jezdit v červnu a v září vždy v sobotu, v červenci a v srpnu vždy ve čtvrtek a v sobotu, a to opět na trase Hradec Králové – Sadová – Milovice - Hořice – Miletín – Dvůr Králové nad Labem – Bílá Třemešná – Dolní Brusnice – Mostek – Hostinné – Vrchlabí a zpět. Další spoj jede na trase Kuks – Choustníkovo Hradiště – Dvůr Králové nad

Labem – Bílá Třemešná – Dolní Brusnice – Zvičina a zpět. První ranní spoj vyjíždí ze Dvora Králové nad Labem přes Choustníkovo Hradiště – Kuks – Heřmanice – Jaroměř – Holohlavy do Hradce Králové. Na přehradu Les Království cyklobus nezajíždí.

Novinkou v letošním roce je večerní návrat cyklobusu zpět z Vrchlabí (odjezd v 18:25 hodin) do Hradce Králové (příjezd ve 20:12 hodin). Turisté se na provoz cyklobusů mohou těšit i v den státního svátku ve čtvrtek 6. 7. 2017.

Podrobné informace o odjezdech a příjezdech autobusů naleznete v jízdním řádu. Spoje mají bezbariérový přístup a jsou vybaveny stojany pro kola.

Projekt cyklobusů byl připraven Svazkem měst a obcí Krkonoše ve spolupráci se spolkem Podzvičinsko, Královéhradeckým krajem a dalšími. Neváhejte a využijte této jedinečné možnosti podívat se na kole po Podkrkonoší a do Krkonoš. Více informací najdete na www.podkrkonosi.eu a na www.krkonose.eu.

DM Podzvičinsko