Hořice JazzNights 2022

Ve dnech 2. až 5.listopadu 2022 se v sále Domu kultury Koruna uskuteční tradiční, již 27. ročník jazzového festivalu

Kulturní akce
Kdy: 02.11.2022 do 05.11.2022
Kde: DK Koruna Hořice
Zdroj: horice.org

Program letošního festivalu začne tradičně ve středu v 19.30 samostatným koncertem, o který se tentokrát postará formace Laura a její tygři.

Slogan "Černé kalhoty a funky drive, černé brýle a punková naléhavost, černé kravaty a jazzová elegance, bílé košile a rocková energie" je zárukou kvalitního a atraktivního hudebního zážitku.

Páteční program zahájí v 18.00 hodin na přísálí sálu Domu kultury skupina tradičního jazzu, která si říká Green Dolphin Jazz a která nás bude provázet celý večer o přestávkách hlavního programu. Na hlavním pódiu se pak postupně vystřídají Eva Emingerová a Trio, Ondřej Štveráček Quartet a jazzový big band Prima Jazz Band. Po skončení hlavního programu si budete ještě moci posedět na afterparty v restauraci Koruna za doprovodu již zmíněné skupiny Green Dolphin Jazz.

Sobotní program zahájí v 18.00 hodin na přísálí Tomáš Homuta Trio, kteréžto uskupení se postará o hudební doprovod během celého večera. Hlavní program otevře legenda české jazzrockové scény Zdeněk Fišer & Impuls, poté se představí německo česká formace Simone Reifegerste Trio a celý program ukončí energií nabité vystoupení Charlie Slavík Revue. I v sobotu po hlavním programu proběhne v restauraci afterparty za doprovodu tria Tomáše Homuty.


Jazz Nights

Doufám, že letošní program osloví příznivce nejen jazzové a bluesové hudby a přiláká do našeho kulturní domu hodně fanoušků.

Všichni jste srdečně zváni.

Předprodej vstupenek začne 12.září v pokladně DK Koruna, vstupné na středu činí 200,- Kč, na pátek 350,- Kč a na sobotu také 350,- Kč.