Běh vítěžství

Štafetový běh

Sportovní akce
Kdy: 15.10.2016
Kde: Komunikace od pomníku Mistra Jana Husa k Masarykově věži samostatnosti.
Zdroj: horice.org
Desátý ročník štafetového běhu Hořicemi – Běh Vítězství 2016

  Několik sportovních nadšenců a běžecký celek Ay Caramba si dovolilo uspořádat po dvouleté odmlce dne 15.10.2016 v pořadí již desátý  (možná už jedenáctý) ročník soutěžního klání ve štafetovém běhu devítičlenných družstev  (9 x cca 250m) – ,,Běh vítězství“. Díky rozhodnutí běžecké ,,jury“ se do letošního ročníku mohou opět přihlásit i nově příchozí družstva (spíše musí!).
  Tato velkolepá  událost proběhne na zdejší komunikační síti (silnice) s jednorázovým startem od pomníku Mistra Jana Husa a cílem u Věže samostatnosti (trať závodu povede Husovou ulicí přes náměstí Jiřího z Poděbrad, dále v protisměru závodů 300 zatáček Gustava Havla až k sousoší legionářů). Slavnostní start dle počtu přihlášených vypukne s výstřelem nejmenované palné zbraně dne 15. října 2016 v 11. hodin dopoledne. Startovné se neplatí! Sportovci běží na vlastní nebezpečí, ale celý průběh závodu proběhne (pakliže to bezpečnostní situace v regionu dovolí) v doprovodu vozidel Policie ČR a Městské policie v Hořicích. Pro první tři umístěná družstva jsou připraveny pohárové trofeje.
  Přihlášky do závodu je nutno podávat předem na emailové adrese: registrace@beh-vitezstvi.cz, nebo na tel. číslech 606 109 852 a 773 227 451 (slabomyslní a nezletilci mužského pohlaví nevolejte!). Těšíme se na Vaši účast. Více informací na www.beh-vitezstvi.cz

Plakát