Biograf Na Špici

+420 702 164 123 http://www.biografnaspici.cz/ info@biografnaspici.cz
Husova 1560, 508 01 Hořice (mapa)

Hořické KINO 70 bylo postaveno v roce 1972 jako jedno z mála 70mm kin. Jednalo se tehdy o technickou novinku, která umožňovala projekci na mnohem větší plátno a 5ti kanálový zvuk. Kina byla v té době hojně navštěvována a výstavba byla tedy koncipována dost velkoryse. V průběhu let se od výroby 70mm filmů pro vysoké výrobní náklady a provozní a technické potíže postupně upustilo. Společnost Tesora Group s.r.o. vyhrála výběrové řízení na dlouhodobý pronájem Biografu Na Špici v Hořicích.

V současné době budova neslouží pouze k promítání filmů, ale díky velkému podiu také pro přednášky, besedy, školní akce apod. Ve vestibulu kina se konají příležitostné výstavy či školení.

K občerstvení se tu podává k filmům neodmyslitelný popcorn, různé "zobání", džusy, coca-cola, ale také hořické pivo či kvalitní vína, jehož výběru se věnuje speciální péče.

Na filmy s vysokou návštěvností doporučujeme rezervaci vstupenek (rezervace propadne 30 minut před začátkem představení) a pozor, není určeno minimální množství diváků, hraje se i pro jednoho návštěvníka.



Program biografu najdete pouze na webových stránkách na 14 dní dopředu:

http://www.biografnaspici.cz/

Provozovatel:

TESORA Group s.r.o.

Zlámaniny 32

509 01 Nová Paka