Léto s Kartou návštěvníka

Pro zpříjemnění pobytu všech návštěvníků Hořic jsme připravili Kartu návštěvníka, se kterou lze čerpat řadu výhod, slev a zážitků během vašich procházek městěm. Cílem tohoto projektu je zatraktivnit návštěvníkům pobyt a připravit jim takový program, který je zaujme natolik, aby zůstali ve městě co nejdéle. Důležitou součástí je také propagace místních podnikatelů a tradičních hořických výrobků.

Jak to bude fungovat? Po vyplnění krátkého dotazníku v Městském informačním centru či v Městském muzeu získají turisté Kartu návštěvníka s nabídkou čerpání výhod s 8 kupony na slevy, které budou opatřeny plastickým razítkem proti zneužití. Při čerpání slevy se kupon jednoduše odevzdá u navštíveného subjektu. Ke kartě návštěvníci také obdrží zdarma orientační mapu Hořic s informacemi o místech, která stojí za to v Hořicích navštívit a další informace o městě. A pak už to bude na každém, zda slevy využije při návštěvě muzea, při obědu v restauraci nebo návštěvě koupaliště či krytého bazénu.

Informace ke kartě najdete na www.infocentrum.horice.org/karta-navstevnika (na stránkách se neustále pracuje).Karta bude platit až do konce září.

Upozornění:

Některé slevy nejdou čerpat po celou dobu fungování Karty vzhledem k vládním opatřením nebo termínu otevření:

  • Restaurace Koruna - od 7. června
  • Prohlídky města - pouze červenec a srpen
  • Museum Czech Road Racing - do poloviny září
  • Biograf na Špici - po uvolnění vládních opatření