4. dubna sběr železného šrotu a dalších kovů

Hořičtí skauti za podpory Města Hořice pořádají v sobotu 4. dubna sběr železného šrotu a dalších kovů. Výtěžek akce putuje na podporu skautské celoroční činnosti a letní dětské stanové tábory.

Šrot můžete připravit přímo na ulici, ale udělejte tak opravdu až ráno, protože ze zkušeností víme, že spousta toho přes noc zmizí. Rádi si vyneseme odpad ze zahrad nebo z domu. V takovém případě prosím umístěte na dveře nebo za okno velkou ceduli. Ulicemi vždy předem projíždí hlídka na kole, která monitoruje, zda se tam nachází něco ke sběru nebo ne. Malých lístečků by si nemusela všimnout.

Na odběru se můžeme domluvit také předem - zavolejte či napište SMS na číslo 605 820 672 nebo napište e-mail na info@junakhorice.cz, kde uvedete svou přesnou adresu a o co se jedná. V takovém případě ale prosíme, abyste volali a psali minimálně den předem, protože v den sběru už nejsme příliš schopni reagovat.

Co se sbírá - všechno kovové od plechovek po těžní věže. Za vytříděné barevné kovy vám budeme obzvlášť vděční. Nejsme bohužel schopní likvidovat nebezpečný odpad, jako jsou třeba ledničky nebo neodstrojené bojlery. Ty musíte odevzdat ve sběrném dvoře.

Velmi děkujeme.