1. ročník Dne turistických informačních center oslavíme i v Hořicích

Chcete se seznámit s naší prací v infocentru a třeba si ji i vyzkoušet na vlastní kůži? Rádi soutěžíte? Právě pro Vás jsme připravili program na Den turistických informačních center, který proběhne 24. října 2019. Ale přijďte všichni - čeká vás obří bublifuk, prohlídky města s Pavlem Bičištěm, pro děti balónky a další...

Asociace turistických informačních center ČR vyhlásila první ročník celorepublikové akce Den turistických informačních center, do které jsme se samozřejmě také zapojili. Připravili jsme pro Vás program po celý den, kdy se zabaví velcí i malí.

Rozdávat budeme balónky, děti se zabaví s obřím bublifukem a plackovací (buttonkovací) dílnou, svoji paměť můžete potrápit nad jednoduchým kvízem o ceny (pamětní button a hořická pralinka od firmy Čokoláda Eva) a odvážní si můžou zkusit naši práci.

Ve 14 a v 16 hodin se na Vás bude těšit Pavel Bičiště při komentované prohlídce města zdarma, kdy Vás vezme do kostela Narození Panny Marie, sochařského parku, synagogy a Městského muzea (sraz před Městským informačním centrem).

Užijte si tento den s námi!

Vaši "ičkaři" - Michala, Michal a Pavel