Kniha Královehradecký kraj - Hradec Králové region

Mimořádný kraj, kde si přijde na své úplně každý v jakémkoliv ročním období. Nechybí téměř nic od bohaté historie, hor, skal a překrásné přírody, lázeňství, historické památky, ossaria, vojenské hřbitovy a památníky, neboť se krajem prohnala prusko rakouská válka, dále galerie umění, jedinečná muzea, stezka v korunách stromů, pivní stezky, které vedou od jednoho pivovaru k druhému, rybaření, Safari ve Dvoře Králové, sport v jakémkoliv ročním období, zajímavá města a obce včetně východočeského moře - vodní nádrže Rozkoš a pohádkové přehrady Les království.

Obsah knihy je rozdělen do všech pěti okresů kraje velkoformátovými fotografiemi dominant okresu. Kniha je stručnou upoutávkou toho, co je zde možné vidět a zažít. Je vhodná nejen jako dárek pro zahraničního partnera, ale pro rozšíření vlastních obzorů o naší zemi - tohoto kraje, rovněž jako inspirace pro tuzemskou dovolenou.

Hořice v knize mají dvě dvoustrany  



Specifikace knihy - luxusní zpracování: : Formát A4, počet stran 124, celobarevná, papír lesklá křída 135 g, pevná vazba. Česko anglická verze.

Cena 449,- Kč